Tervetuloa kennelsivuilleni! Näillä sivuilla voit tutustua koiriini ja alkavaan kenneltoimintaa.

Olen Jaana Kallinen Juuasta, Pohjois-karjalasta. Kotonani on aina ollut koiria. Ensimmäinen oma koira oli irlanninsetteri Hoophill Jazzboy ”Julle”. Jullen kanssa touhuttiin monenlaisia juttuja mm.  tokoa ja agility.  Julle oli elementissään metsässä  ja metsästys olikin koiralle mieleistä puuhaa. Nenä toimi ja linnut löytyi. Jullen kanssa käytiin myös toko-kokeissa. Julle nukkui pois 14,5 vuoden iässä kesällä 2007.

Irlanninsetteri  Rasmus tuli joukkoon Iisalmesta vuonna 2007. Rasmus ei syttynyt linnulle, mutta on kiva kaveri muuten. Luonteeltaan Rasmus on rauhaton. Liikunta ja erityisesti vapaana juokseminen on tärkeää. 

Tyttäreni Johanna rupesi haluamaan omaa koiraa. Pitkän pohdinnan jälkeen roduksi valikoitui beagle. Ei lähdetty merta edemmäs kalaan, sillä sopiva koira löytyi Juuasta. Devaney´s Gomee-Göriläs saapui joukon jatkoksi vuonna 2009.  Göriläs on niin veikeä pikkukaveri, että sai kutsuma nimekseen Vekkuli.  Rakkaus beagleen syttyi heti ja rotu tuntui oikealta valinnalta. Luonne on ystävällinen, iloinen, rauhallinen kuitenkin koirasta löytyy toiminta tarmoa ja sitkeyttä metsällä. Kun talossa oli uros, niin mieli alkoi tehdä narttubeagle.

Vuoden 2011 kesälomareissu suunnattiinkin sitten Pärnuun, mistä haettiin latvialainen Gamma gt  Xpressivedog. Gamma on luonteeltaan eloisampi ja touhukkaampi kuin Vekkuli.  Neitokainen on myös näyttänyt kyntensä ja muutamia lyhyitä ajojakin on saatu.

Koirieni innoittamana kävin kasvattajan peruskurssin toukokuussa 2012 Kajaanissa. Kennelnimen sain 29.8.2012.  Minulla on ollut metsästyskortti noin 20 vuotta. Kuulun Mataran Erään, jonka alueilla metsästän ja koulutan koiriani.

Koiran metsästysominaisuudet, ulkomuoto ja koiran terve, tasapainoinen luonne ovat minulle tärkeitä.Metsästyskoirana beaglen on myös päästävä metsään aina kun koiran vapaana pitäminen on mahdollista ja sallittua.

Haluan omistaa ja kasvattaa terveitä ja perusluonteeltaan avoimia koiria, joiden kanssa on mukava elää ja harrastaa.

Haluan oppia ja kokea koiramaailmasta uusia asioita. Meillä on myös 2 cockerspanielia, joissa riittää vielä opettelua esim. trimmauksen merkeissä.


Koirani elävät perheeni parissa koko elämänsä ajan. Laumaan kuuluu tällähetkellä 2 beaglea ja 2 cockerspanielia. Sijoituksessa on 3 beagle narttua Vekara's Benelli sekä viime kesän pennuista Vekara's Huuda ja Harlekin. Kennel Punapihlajan kanssa yhteisomistuksessa 2 beaglea: Maishade's That's My Girl ja Aviatrix's Driving' Cross the Prairy.

                                  - Jaana-